Kyllingklubber i honning og soyasaus

Categories Alle oppskrifter, Kyllingretter

Kyllingklubber er digg mat, og blir forholdsvis kjapt ferdig, man kan variere smakene helt etter eget hjerte og fantasi.

Til 2 personer

Ca. 16-20 stykker kyllingklubber

1 dl soyasaus (glutenfri for min del)

2  ts honning

1 ss hvitvinseddik

Ca. 1 cm finger tykk ingefær

1 hvitløksfedd

1 ts eller mer Sriracha eller noen annen type chilisaus

Rens og finhakk hvitløk og ingefær, ha det i en panne sammen med resten av ingrediensene og kok i rundt 10 minutter, eller til den er litt innkokt.

Bruk tinge kyllingklubbene, det går fortere å steike om mulig. Ha kyllingklubbene i en ildfast form og hell over sausen, sett det i forvarmet ovn på 200 grader.

Snu det en gang underveis. Steik i rundt 2o- 25 minutter, bruker du frosne klubber bør det gjerne stå litt lenger. Man kan selvfølgelig også lage i airfryer, men da får det ikke ligge å trekke til seg det deilige smakene på samme måten. Da anbefaler jeg gjerne å ha lagt kyllingklubbene i marinaden/sausen før du steiker det.

Jeg hadde pommes frites og salat til. Salaten bestod av isbergsalat, tomater, agurk og asparges.

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen middagstips på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#Glutenfritt #tillaget #matfrabunnen #hjemmelaget #Kyllingklubber #Middag #middagstips #morsmiddag #melkefritt #glutenfritt #naturligglutenfritt

8 kommentarer

8 thoughts on “Kyllingklubber i honning og soyasaus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *