Kyllingklubber er digg mat, og blir forholdsvis kjapt ferdig, man kan variere smakene helt etter eget hjerte og fantasi.
Til 2 personer
Ca. 16-20 stykker kyllingklubber
1 dl soyasaus (glutenfri for min del)
2 ts honning
1 ss hvitvinseddik
Ca. 1 cm finger tykk ingefær
1 hvitløksfedd
1 ts eller mer Sriracha eller noen annen type chilisaus
Rens og finhakk hvitløk og ingefær, ha det i en panne sammen med resten av ingrediensene og kok i rundt 10 minutter, eller til den er litt innkokt.
Bruk tinge kyllingklubbene, det går fortere å steike om mulig. Ha kyllingklubbene i en ildfast form og hell over sausen, sett det i forvarmet ovn på 200 grader.
Snu det en gang underveis. Steik i rundt 2o- 25 minutter, bruker du frosne klubber bør det gjerne stå litt lenger. Man kan selvfølgelig også lage i airfryer, men da får det ikke ligge å trekke til seg det deilige smakene på samme måten. Da anbefaler jeg gjerne å ha lagt kyllingklubbene i marinaden/sausen før du steiker det.
Jeg hadde pommes frites og salat til. Salaten bestod av isbergsalat, tomater, agurk og asparges.
Del gjerne innlegget med familie og venner
#Glutenfritt #tillaget #matfrabunnen #hjemmelaget #Kyllingklubber #Middag #middagstips #morsmiddag #melkefritt #glutenfritt #naturligglutenfritt
Nam, nam 🥰🥰🥰 Dette så kjempegodt ut, og kan tenke meg at det er nydelig på smak 😊
Ønsker deg en superfin lørdags ettermiddag ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Det var så godt at jeg spiste meg ALT for mett, og det er ikke ofte jeg gjør. Ha en fin lørdagskveld du også 💕
Hørtes ut som fin blanding, honning og soyasaus, søtt og salt 🙂
Knall rett og slett 💕
Ser skikkelig fristende ut! 😍
Tusen takk snille deg 💕
Tusen takk snille deg 💕
Tusen takk snille deg 💕