4 kyllingfileter eller tilsvarende med andre kyllingstykker som overlår eller lår(Overlår og lår har bein, og så man må regne litt flere stykker)
1-2 løk
Smør/olje til steiking
1 fedd hvitløk (kan selvfølgelig kuttes ut)
1 brokkoli
1 paprika
1 boks ,kokosmelk
1/2 dl soyasaus
1 dl søt chilisaus
Salt
Pepper
Har man det litt travelt så kan man dele kyllingfiletene i biter, da blir middagen kjappere ferdig. Steik kyllingen på begge sider til de er gylden brun, rens og del løken og hvitløken og la de få surre litt med. Ha i kokosmelk, soyasaus og chilisaus, og la det få koke rundt 15 minutter. Rens og del paprika og brokkoli og ha de i pannen, og la det få koke i rundt 5-10 minutter til. Smak om du trenger salt og pepper.
Jeg hadde kokt ris til.
#Kylling #kokosmelk #chili #Middagstips #morsmiddag #middag #Enkel #Glutenfri #melkefri
Den vol jeg sikkert like:) elsker kokos og kom fra kokosland:)
Ja liker man kokos vil jeg tro denne vil falle i smak, man kan bare ha i mer krydder om man ønsker mer smak 🙂