Til 4 personer:
1 løk
4 hvitløksfedd
1 chili
1 paprika
1 liten brokkoli
2 boks kokosmelk
2 ss fiskesaus
4 ss soyasaus (glutenfri for min del)
2 ts limegress
4 vårløk
1/2 lime
3 ts currypaste
1 ts pepper
Eventuelt salt
Kutt opp løk, hvitløk og alle grønnsakene. Steik oppskåret kyllingbiter, løk og hvitløk til de er gyllen, ha i gulerøtter, paprika og brokkoli. Ha i kokosmelk, soyasaus, fiskesaus og krydder. Ha i oppskåret vårløk, og smak til med salt og pepper, eventuelt mer soyasaus. Ha gjerne litt finkuttet vårløk på til pynt. Serveres med kokt ris eller risnudler.
Del gjerne innlegget med familie og venner
Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram er randistole HER
#kyllingcurrygryte #Myteorsmiddagbestår #morsmiddag #Middag #middagstips #Morsmiddag #Glutenfritt #Laktosefritt #Matfrabunnen #hjemmelaget
Dette så kjempegodt ut, og jeg liker kylling kjempegodt
Ønsker deg en kjempefin lørdag

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Takk og i like så