For en lykke med nydelig fersk torsk og gressløk fra egen plantepotte, kanskje det blir egg fra egen hage neste år he he.
Torsken var så fersk og fin at den trengte bare 5 minutter i kokende saltvann så var den perfekt. Jeg bruker ganske mye salt i vannet faktisk 3 ss. åer. liter vann. Vannet skal koke opp før man har i salt, så må man røre litt så salte blir skikkelig oppløst, så har man i fisken, og da skal den bare trekke, ikke koke. Når man ser at fisken begynner å “dele seg” er den ferdig.
Eggesmør er så enkelt som hardkokte egg og smeltet smør (ikke margarin eller annet ikke smør), man kan bruke opp klippet fersk gressløk, vårløk, eller dill, det blir nydelig uansett.
#fersk #torsk #eggesmør #ferskeurter #glutenfri #melkefri #laktosefri
Du klarer liksom å lage det så lekkert <3
Tusen takk kjære deg det setter jeg pris <3
Å, nam! Det skal jeg ha til middag i morgen. Takk for tipset. 👍🏻
Så kjekt 🙂
Det smakte helt fantastisk. I mangel av gressløk brukte jeg vårløk.
😁
Så kjekt å høre. Vårløk er mye det samme så det var veldig lurt 🙂