Kari sin Sydafrikanske gryte

Categories Blogg, Kjøttretter

Jeg bor uten tvil i en veldig hyggelig gate, for nå ble jeg invitert til min god venn og nabo Kari. Henne har jeg jobbet litt med for en del år siden, så henne kjente jeg før jeg flyttet opp i gaten. Kari hadde laget en aldeles nydelig gryterett, den var så smakfull, at jeg spiste etter jeg var veldig mett. Det er så utrolig herlig å komme til ferdig deilig middag og god drikke, så tusen takk for nydelig middag og godt selskap Kari. Denne er virkelig verd å prøve, den er naturlig gluten og melkefri.

5oo g mørbrad

1 gul løk

1 fedd hvitløk

1 ss soyasaus (glutenfri for m in del)

1-2 ts karri

1 ts ingefær

1/2 ts kanel

3 dl eplejuice

2 ss mango Chutney

Salt

1 gul paprika

1 rød paprika

4 ts potetmel

1 ss vann

Server med ris og brød

Lag tynne biter av kjøttet og legg de i en skål sammen med findelt løk og hvitløk, soyaoljen og krydderne, og la det få ligge å trekke i rundt 30 minutter. Kok opp juicen og ta litt og litt av kjøttet i slik at det småkoker hele tiden. Ha så i mango Chutney, salt og findelt paprika, og la det få koke sammen noen minutter. Bland vann og potetmel i en skål, og hell det i sausen og la det koke opp under omrøring, og smak til.

#Sørafrikansk #gryte #sør #afrikansk #naturlig #glutenfri #melkefri #Glutenfritt #Melkefritt #hos #naboen #Svinekotteletter #matlei  #enkelt #godt #uten melk #uten gluten #Middagstips  #Middag #morsmiddag #allergi  #Mat #fra #bunnen #Hjemmelaget #naturlig #glutenfrtitt #melkefritt #rask #middag

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *