2 løk, eller 1 løk og 1 purreløk
1 paprika
2 dl ris som må kokes en stund som risotto ris (jeg hadde ferdig kokt villris i fryseren, og det funket fint)
1 ts paprikapulver gjerne røykt det setter en ekstra god spiss på maten
1 ts pepper
1 ts oregano
1 ts timian
1 laurbærblad
7 dl vann
3 hønsebuljong terninger
1 glass tomatpuré
Noen dråper Tabasco saus. Det er bare til å ta mer i om man liker litt sterk mat
1 boks knuste tomater eller 8 tomater
2 selleristilker
250 g reker
Ca. 200 g krydret pølse, jeg brukte rett og slett sognemor
Rens og del løk, hvitløk og paprika og surr det i en panne med olje eller smør. Ha så i vann, buljong, ris, knuste tomater, tomatpuré, oppskåret selleristang og krydder, la det få koke til risen er ferdig kokt. Ha i oppdelt pølse, rens rekene og ha de opp i pannen eller rett på tallerken. Blir rekene kokt blir de lett seig.
En spennende blanding 🙂
Det kan du si, men ikke farlig når resultate blir bra 😀
Det såg veldig godt ut!
Takk 😀
Nam, dette ser veldig godt ut!
Tusen takk 😀
Kreolske smaker er så godt, og så liker jeg typen gryteretter. Takk for oppskriften.
Bare hyggelig, og så kjekt at du også elsker den smaken da er vi to 😀