Til 2 personer
1 beger knuste tomater
2 fedd hvitløk, du kan bruke både mer eller mindre etter ønske
1 ts oregano
1 ts basilikum
1 1/2 ts salt
Pepper
2 ss olje, gjerne olivenolje om du har og liker smaken
Ca. 1/2 paprika
Oliven etter ønske, kan også kuttes ut
300- 400 g torsk uten skinn å ben
Friske urter om du har, jeg har enda gressløk ute, så det brukte jeg.
1/2 glass fetaost om du vil ha det i, det må man ikke, og kan kuttes ut, uten å ødelegge retten
Ha tomatene, renset og finhakket hvitløk, Oppdelt paprika krydder, salt og pepper i formen og bland det godt sammen, sett det i ovnen på 200 grader i rundt 10 minutter.
Ha så på oppdelt fisk og oliven, og la det stå rundt 5 minutter til eller til fisken er ferdig. Det vil variere etter hvor store og tykke bitene av tosk er.
Når fisken er ferdig har man på urter og fetaost om man ønsker det. Server med det du ønsker til, det kan være godt brød, ris, poteter eller pasta.
Del gjerne innlegget med familie og venner
Fisk er så godt – men akkurat hvit fisk har jeg ikke bakt i ovn – i allefall ikke som jeg kan huske, så det er vel verdt et forsøk
Ja da er det verd et forsøk
Godt med fisk:)
Ja det er nydelig god mat