4 personer:
4kyllling fileter
2 purreløk
1 rød paprika Man kan bruke bare en type paprika om man vil det.
1 grønn paprika
1 gul paprika
2 boks usukret oppdelt ananas (a 277g)
2 bokser kokosmelk (a 400ml)
Ca. 1 ss karri (Men husk at det er bedre å ta i for lite enn for mye)
2-3ts rød karri pasta
2 kyllingbuljong (sjekk om den inneholder gluten om du må ha glutenfritt)
Ca. 2 ts salt
Ca, 1 ts pepper
1/2 dl vann
Ca. 3 ss maizena
Del filettene i biter og surr i pannen. Rens og vask purren godt og del kutt den opp i biter, del paprikaen i biter å surr det sammen med kyllingen i pannen. Hell på kokosmelk, ha i karri og rød curry rød pasta og buljong. Bland vann og maizena ut, hell det i pannen og gi det et oppkok under omrøring. Smak til med salt og pepper, og eventuelt mer curry.
Del gjerne innlegget med familie og venner
Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram er randistole HER