Baligryte

Categories Blogg, Kyllingretter

 

4 personer:

4kyllling  fileter

2 purreløk

1 rød paprika Man kan bruke bare en type paprika om man vil det. 

1 grønn paprika

1 gul paprika

2 boks usukret oppdelt ananas (a 277g)

2 bokser kokosmelk (a 400ml)

Ca. 1 ss karri (Men husk at det er bedre å ta i for lite enn for mye)

2-3ts  rød karri pasta

2 kyllingbuljong (sjekk om den inneholder gluten om du må ha glutenfritt)

Ca. 2 ts salt

Ca, 1 ts pepper

1/2 dl vann

Ca. 3 ss maizena

Del filettene i biter og surr i pannen. Rens og vask purren godt og del  kutt den opp i biter, del paprikaen i biter å surr det sammen med kyllingen i pannen. Hell på kokosmelk, ha i karri og rød curry rød pasta og buljong. Bland vann og maizena ut, hell det i pannen og gi det et oppkok under omrøring. Smak til med salt og pepper, og eventuelt mer curry.

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER    

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *