Last Updated:

Isterningsposer/fruktposer

Categories Små tips i hverdagen

 

Isterningsposer kan brukes til mer en til isbiter og fruktposer er en genial oppfinnelse. Ofte trenger jeg ikke mye av en ting for å bruke i maten, siden jeg for det meste lager mat kun til meg selv. Da blir det veldig lett kastet en del om jeg ikke fryser det, og det er jo veldig synd når man kan bruke det en annen dag. Jeg spiser litt frukt, men gjerne ikke et helt eple eller appelsin, da bruker jeg fruktposer man får kjøpt på butikken, da holder de seg fint.  Siden nesten halvparten av Norges befolkning lever aleine kan dette være et tips for andre også.

Har du rester av diverse som :

grønnsakskraft

Fiskekraft

Kjøttkraft

Fløte

Melk

Soyamelk

kaffe

te

Kort fortalt, frys hva som helst som er flytende og som er synd å kaste. Te og kaffe kan brukes i iste/kaffe, i kaker og fyll.

Fløte og lignende kan være til supper og sauser som trenger en avrunding.

Tøm det du vil fryse i isposer, frys det og ta ut porsjon vis ettersom du trenger det i maten. De små terningene tiner fort når de kommer i pannen. Det tar også mindre plass enn glass og kartoner.

Frukt poser er en genial oppfinnelse. Brukes til for eksempel opp skjært frukt, grønnsaker og annet som trenger å være lufttett. Lett å oppbevare og å ta med seg på jobb, skole, tur osv.

PS: Et lurt tips: skal du selge frukt/grønt på idrettsarrangement eller lignende, så kan den deles og tilberedes minst en dag i forveien uten at de blir ødelagt.

Gratis Tandblekningspenna

#spis #opp #maten #ikke #kast #mat #oppbevaring #Frukt.no #Frukt #grønnsaker #Rester #fløte #kraft #flytende #Morsmiddag #Middagstips #Middag #isterningposer #fruktposer

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *