Ingrid sine ovnssteike nakkekoteletter med rotgrønnsaker

Categories Kjøttretter

Gode naboer er virkelig godt å ha.  I går var Ingrid grei på hjalp meg å bære inn en del av veden jeg har kjøpt, det var utrolig snilt av henne, og i så ble jeg jammen invitert på middag. Ingrid er veldig flink å lage nakkekoteletter i ovnen, og denne gangen var det med rotgrønnsaker.

Beregn 2 koteletter pr person.

Kotelettene tilbedret hun slik:

Sett ovnen på 200 grader.

Ha kotelettene i en form og ha på olje, salt og pepper, sett de i ovnen i rundt 20 minutter, skru så ned ovnen til 120 grader i rundt 2 timer til.

Man må gjerne ha grønnsakene og potetene i sammen med kotelettene, de blir helt topp. Men i dag lagde hun de for seg selv, i en ildfast form.

Rotgrønnsakene hun hadde var:

1 pakke med blandete beter

gulerøtter

poteter

1 ss vineddik

salt

pepper

Hun renset og delte alle grønnsakene, hadde de i en ildfast form og hadde på salt og pepper. De ble satt midt i ovnen i rundt 40-45 minutter på 200 grader.

Del gjerne innlegget med familie og venner 😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#Nakkekotteletter #rotgrønnsaker #i #ovnen #Middag #hos #naboen #Svinekotteletter #Tradisjonsmat #matlei  #enkelt #godt #uten melk #uten gluten #Middagstips  #Middag #morsmiddag #allergi  #Mat #fra #bunnen #Hjemmelaget #naturlig #glutenfrtitt #melkefritt #rask #middag

8 kommentarer

8 thoughts on “Ingrid sine ovnssteike nakkekoteletter med rotgrønnsaker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *