Havregrynsgrøt med lønnesirup og bær

Categories Diverse retter

Det var tomt for både brød og knekkebrød, så da var det bare å sette i gang å lage havregrynsgrøt. Ikke det beste jeg får, men med lønnesirup og bær, så det det nydelig likevel.

1 porsjon:

2,5 dl melk eller annen melkeerstatning, Jeg brukte mandelmelk.

1.5 dl havregryn (glutenfrie for min del

En klatt smør

salt

Lønnesirup

Bær etter ønske

Glutenfrie havregryn trenger mye lenger koketid en vanlige havregryn.

Ha melk, havregryn, smør og salt i en kjele og kok det opp, la det koke til havregrynene er mye og grøten passe tykk. Er den for tynn har man i mer havregryn, er den for tykk har man mer melk i. Ønsker man sukker i eller på grøten har man det, jeg brukte lønnesirup for det synes jeg er så godt.

Del gjerne med venner og kjente.

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

 

#Lunsj #Kvelds #frokost #Utenmelk #utengluten #morsmiddag #Hjemmelaget #matfrabunnen

5 kommentarer

5 thoughts on “Havregrynsgrøt med lønnesirup og bær

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *