Gulerøtter som nydelig matpynt

Når man lager festmat ønsker man gjerne at fatet, serveringsfatet eller koldbordet skal fremstå som fantastisk og innbydende. Her er en utrolig enkel måte å gjøre det på. Når man har skrelt og skylt gulerøttene bruker man en stor spisser, men man kan også bruke en potetskreller selv om det ikke er like lett. Ha kokende vann i en panne og ha  gulerøttene i vannet rundt et halvt minutt. Ha de i iskald vann for å avkjøle de fort, da holder de på farge og fasong. Lager du de dagen før de skal brukes, dekkes de til med plastikk og settes kaldt.

Noen bilder blir man ekstra glad i, og dette er et av de

 

 

 

 

 

Tenk at noe så enkelt som en gulerot kan være så utrolig vakkert.
Nydelig til garnityr/matpynt på talerkner, serveringsfat eller kordbord

 

 

 

 

 

 

Naturen lager kunstverk bare man lar seg inspirere av den

 

 

 

 

 

 

 

En spisset gulerot 😀

 

 

 

 

 

Blomstrene er laget av en diger “blyantspisser. Jeg fikk den fra noen som kjøpte den utenlands. Men googler du er det mulig den dukker opp et sted her til lands også.

 

 

 

 

 

 

Blomsterne er laget av en stor blyentspisser

 

 

 

 

 

 

 

#Matkunst #Garnityr #pynt #fat #koldtbord #serveringsfat #middag #middagstips #fest #komfirmasjon #bryllup #barnedåp #mor # mamma #far #pappa # Morsmiddag #mors #middag #Blogg #bloggtopp #matblogg #glutenfri #melkefri #laktosefri #Opskrift #frukt.no #nrk.mat

8 kommentarer

Siste innlegg