Torsk er nydelig i alle varianter, og siden jeg har fått meg en elektrisk bordgrill er det mye enklere å grille selv om jeg er alene. Jeg må innrømme at jeg ikke er så glad i å grille, men når det er så enkelt som å stikke kontakten i støpselet, da gidder selv jeg det.
Jeg hadde kjøpt en vegetar “rømme”men den ble ikke brukt, så da måtte jeg bruke den opp. Normalt bruker jeg sellerirot i potetsalaten, men det hadde jeg ikke, så da ble det neper i stede. Jeg elsker neper så det var ingen dårlig erstatning.
Fisken hadde jeg salt og pepper på og la den på grillen, og snudde den med av og til.
Potet og nepesalat
Til 2 personer
4-6 poteter
2 neper
1 beger rømme/laktosefri/ vegetarrømme
1 god spiseskje med majones
4-5 vårløk eller tilsvarende med gressløk. Jeg brukte begge deler.
For fargen sin del hadde jeg i en bit paprika, men det kan sløyfes.
Rens og del poteter og nepene og kok de møre, avkjøl til den er lunket. Ha i renset og delt vårløk/gressløk, rømme(vegetar om du ønsker det) og majones. Smak til med salt og pepper. Ønsker du å ha i paprika må du gjerne gjøre det, da får man litt farge.
#fisk #torsk #grilling #grillmat #potetsalat utenMelkeprodukter #glutenfri #melkefri #Middag #middagtips #morsmiddag #Matfrabunnen #hjemmelaget #Sunt #godt
Nam, nam 😍 Dette så aldeles nydelig ut, og ikke minst enkelt å lage 😊
Ønsker deg en superfin mandags kveld ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Deilig å kunne lage mat ute i solskinnet 😍🌞
Vi hadde fisk i dag. Ørret. Men det bli laget på filippinsk måte. Suppe med tamarind 🙂
Det høres jo fantastisk godt ut😍🌞