Last Updated:

Fiskekarbonade med terrassedyrket salat og granateple

Categories Fiskeretter

I noen år har jeg dyrket forskjellige typer salat på terrassen. Den beste salaten jeg noen gang har fått frem, var en som heter asiatisk salat. Den har jeg dessverre ikke funnet frø av igjen. Salat er utrolig enkelt å så, og den vokser veldig kjapt. Det er ikke nødvendig å dyrke så mye av gangen, man sår bare nytt ved behov. Jeg tar å knekker av de bladene jeg trenger, og resten av salaten står igjen å vokser videre. I år har jeg en så lenge kun ruccola som kom igjen fra i fjord, og frisesalat. Jeg har planer om å så litt andre typer også, men nå regner det katter og hunder her i Bergen, og da er det ikke fristende å gå ut å så. For orden skyld granateple har jeg kjøpt.

Fiskekarbonaden er av hyse og torsk med 85 % fisk(heldigvis er det meste av fiskemat glutenfritt, men sjekk alltid likevel), den hadde jeg på pannen og lot den ligge å kose seg der.

Salaten besto av ruccola, frisesalat, avocado og granateple som er veldig friskt og passer veldig godt til fisk.

Jeg hadde rotmos til og det finner du oppskrift på HER eller HER

 

Jeg pyntet med hjemmedyrket oregano

#fisk #fiskekake #fiskekarbonade #hjemmedyrket #salat #terrasse #balkong #bonde #Middagstisp #Middag #morsmiddag #glutenfri

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *