Last Updated:

Enkel og kjapp hverdagsgryte med kål og pølser

Categories Alle oppskrifter, Diverse retter, Pølseretter

Jeg hadde kål som ba om å få slippe å være i kjøleskapet lenger, og etter et kjapt søk på inspirasjon fant jeg en gryte på OFG. Jeg hadde grove gode pølser i fryseren og ellers alle ingrediensene en timian, men det er ingen hinder. Den ble litt lite smak i for min del, så jeg tilsatte litt buljong, salt og en klype sukker ekstra.

Til 2 personer:

250g kålhode

1/2 purreløk

Smør eller olje til steiking De stod margarin i oppskriften fra ofg, men det kommer aldri på tale å bruke slike giftstoffer i maten.

Pølse etter smak og ønske. Jeg hadde grove pølser som jeg brukte i, men i oppskriften står det kjøttpølser av kalkun.

1/2 boks knuste tomater

1 ts paprikapulver, jeg brukte røykt siden jeg elsker den smaken

1 buljongterning (kan inneholde gluten så les på innholdsbetegnelsen)

Litt salt (var ikke med i oppskriften )

Pepper

Ca. 1/2 ts sukker (var ikke med i oppskriften )

Fersk oregano, men i oppskriften stod det timian, begge deler passer godt sammen i denne retten

Finsnitt kål og purreløk å ha de i en panne med olje eller smør, å surr det litt. Del pølsene og la de få surre med. Ha på knuste tomater, buljong, sukker, oregano/timian pepper, paprikapulver og smak til om du ønsker mer salt og eventuelt mer krydder.

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER.

 

#kål #pølse #hverdagsgryre #middag #middagstips #morsmiddag #glutenfritt #melkefri

2 kommentarer

2 thoughts on “Enkel og kjapp hverdagsgryte med kål og pølser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *