Det nærmer seg den tiden på året vi bruker kanel i det meste både i kaker, på grøt og i drikke.

Bruker man ekte kanel Ceylonkanel kan dette være med på å forebygge både hjertekar og diabetes, kanel stabiliserer blodsukkeret.  Den uekte kanelen Cassiakanel som er å kjøpe over alt er dessverre ikke bra å bruke mye av, den kan gi leverskade over tid. Dette kommer av et stoff som finnes i Cassiakanel og det heter kumarin. Dette stoffet utgjør kun en fare om man spiser det hver dag, og  det finnes i mange matvarer, som krydderblandinger, te, ferdigretter og selvsagt som vanlig kanel vi har på grøten. Barn er spesielt utsatt, og bør ikke spise Cassiakanel for ofte.

Spiser du sjelden kanel da har det liten betydning, men husk at veldig mange ferdige matvarer, og blandinger inneholder skjult Cassiakanel, noe som kan være spesielt negativt for barn.

Del gjerne innlegget med familie og venner 😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

 

#ektekanel #Cassiakanel #Ceylonkanel #Ceylonkanelposetivtpåhelsen #Cassiakanelhelsskadelig #matfrabunnen #hjemmelaget #morsmiddag #julebakst  #krydderbalndinger #Ektevare

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *