Last Updated:

Bolones, første middag i Puerto Rico

Categories Alle oppskrifter, Retter med kjøttdeig

I går dro vi fra Bergen i full kaos, vi hadde bestilt drosje, men den kom ikke, så vi måtte finne alternativ transport. Det var så mye snø at det var vanskelig å komme frem,  og alt gikk i sakte tempo. He er det rundt 21 grader, og nydelig vær her på Puerto Rico, og her skal vi være noen uker.

 

Til 3-4 personer

500 g karbonadedeig/kjøttdeig

1 løk

4 hvitløk

Smør til steiking

1 boks knuste tomater

Ca. 2 dl vann som jeg skylte ut av tomatboksen

2 ts oregano

2 ts Koriander

1 ts paprikapulver

Salt

Pepper

3oo g pasta (vi kokte glutenfri til alle, siden det ble enklest)

Rens og del løk, hvitløk, og surr det i smør eller olje, ha så i kjøttdeigen og steik den godt, ha i tomatene, vann og krydder i pannen. La det få koke rundt 10 minutter så smakene får satt seg. Smak og tilsett mer krydder og salt om du trenger det.

PS: Liker du ikke biter av løk og tomater i sausen, så kan du steike kjøttdeigen for seg selv og bruke stavmikser å blende en glatt saus.

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

6 kommentarer

6 thoughts on “Bolones, første middag i Puerto Rico

  1. Mmmmm vi hadde denne bolognese kjøpt på glass, her om dagen. Nyyyydelig rett og slett.
    Godt å komme vekk fra snøkaoset tenker jeg.
    Vi skal til San Agustin i mars – og håper på varme og gode dager der 🙂

  2. Deilig med leilighet når man skal være så lenge i syden, slik at man har mulighet for å lage sin egen mat 🙂 Nyt sydenlivets gleder!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *