Å bytte ut ris med grønnsaker er en stor fordel da de er mer fiber, vitaminer og mineraler i en ris, og det beste er jo smaken.
Blomkålris lager jeg slik:
Beregn rundt en halvt lite blomkål pr pers.
En god klatt smør
salt
pepper
Og denne gangen hadde jeg i ferske urter: 2 vårløk, en kvast persill og enkvast med fersk koriander som jeg vasket, hakket og hadde i det siste minuttet.
Rens og rasp blomkål på en rasp eller foodprosessor. Ha en panne med smeltet smør, ikke bruk for hard varme, og la blomkålen få surre rundt 5 minutter, ha på salt og pepper etter smak
Man kan bytte smør ut med olje, da må man nok bruke mer salt og urter for å få en balansert smak.
Både så og hørtes deilig ut..tror ikke jeg har laget det før..Ha en fin kveld <3
Så kjekt, det er nydelig. Ha en fin kveld du også <3
Dette var lurt
Aldri prøvd 
Veldig lurt, og veldig godt
dette er en slik oppskrift jeg glemmer, for jeg vet jo om den… tommel opp for at du deler!
Jeg skal lage!
Så hyggelig <3