Last Updated:

BIFF CHOP SUEY

Categories Kjøttretter

Kinesisk inspirert middag, og min gode nabo Ingrid kom på middag besøk. Det er jo veldig koselig å ha noen å spise sammen med.

Til 4 personer

500 g biff

Skjæres opp i tynne strimler.

Marinade:

2 ss soyaolje (glutenfri om man ikke tåler gluten)

3 ss olje

2 ss riseddik

1-2 hvitløkfedd

Rens og del hvitløken, og bland alt sammen og ha kjøttet i. Marinere kjøttet en time eller mer(jeg lot det stå natten over).

1 løk

2 gulerøtter

1/2 paprika

1/2 korg Sjampinjong

En skive sellerirot (Bruk gjerne stangselleri om du har)

Litt tørket ingefær

4 dl vann

1 ts buljong/1 buljongterning

1 ts maizena

Finn frem grønnsakene, rens og del de i biter(vil du ha andre grønnsaker så bytter du ut, eller legger til og trekker i fra, det er veldig vanlig å ha vannkastanjer, babymais og bønnespirer i. Men det hadde jeg ikke. Man kan også bruke asiatisk frossen wokblanding. Kjøtte bør ha stått rundt 30 minutter på benken før man begynner å steike på kjøttet slik at det ikke er for kaldt når man begynner å steike. Steik kjøttet og grønnsakene og bland vann og maizena, og ha i buljong.  (bruker du buljongterning bør denne være løst opp). Hell blandingen over kjøtt og grønnsaker, og la det få et lett oppkok under omrøring.

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#Wok #Chopsuey #kinesisk #middag #middagstips #oksekjøtt #biff #asiatisk #Mat #Glassnudler #risnudler  #Morsmiddag #glutenfri #melkefri #Matfrabunnen #hjemmelaget

10 kommentarer

10 thoughts on “BIFF CHOP SUEY

  1. Jeg bare woker grønnsaker med kylling og svinekjøtt, løk, hvitløk og ha litt salt, pepper og soyasaus. Litt mel blandet i vatn for tykkere saus:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *