Det var tomt for både brød og knekkebrød, så da var det bare å sette i gang å lage havregrynsgrøt. Ikke det beste jeg får, men med lønnesirup og bær, så det det nydelig likevel.
1 porsjon:
2,5 dl melk eller annen melkeerstatning, Jeg brukte mandelmelk.
1.5 dl havregryn (glutenfrie for min del
En klatt smør
salt
Lønnesirup
Bær etter ønske
Glutenfrie havregryn trenger mye lenger koketid en vanlige havregryn.
Ha melk, havregryn, smør og salt i en kjele og kok det opp, la det koke til havregrynene er mye og grøten passe tykk. Er den for tynn har man i mer havregryn, er den for tykk har man mer melk i. Ønsker man sukker i eller på grøten har man det, jeg brukte lønnesirup for det synes jeg er så godt.
Del gjerne med venner og kjente.
#Lunsj #Kvelds #frokost #Utenmelk #utengluten #morsmiddag #Hjemmelaget #matfrabunnen
Grøten så deilig ut, ikke min favoritt – men når du lager den slik som dette her så fikk jeg lyst på grøt!
He he ja det er rart med det, heller ikke min favoritt. Men dette var veldig god kobinasjon
Spiser ofte havregrøt, men den der så mye bedre ut enn min🤗
He he pju, det var bra 😍
🤗