Denne oppskriften fikk jeg av av Margrethe, og nå har jeg laget den flere ganger. Margrethe sin kommentar på vanskelighetsgraden: “after eight” var kjapt, ikke noe søl og så enkelt at man kan lage det i løpet av 30 minutter. eneste du har å vaske etterpå er bollen du smelter sjokoladen i og bollen du lager mintfyllet i. Easy-peasy :-)” Og enkelt er det i grunnen også, det eneste er jo at de plutselig er søkk borte
Denne kan lages hele året. Det er lov å la seg friste Og føl deg fri til å dele innlegget
400 g kokesjokolade. Sjekk for gluten om du som meg må unngå det. De fleste sjokolader inneholder melk, så det må man undersøke hvor man får tak i om man må unngå det.
200 g melis,
1 eggehvite
1-2 dråper Peppermyntedråper.(jeg har leitet meg i hel på butikker etter denne, fant på helsekosten)
Smelt halvparten av sjokoladen og bre utover en plate på 30*30 cm. Avkjøl i kjøleskap. Lag mintfyllet av melis, eggehvite og peppermyntedråper Og bre utover den stivnede sjokoladen. La stivne litt før du smelter resten av sjokoladen og brer oppå fyllet. Inn i kjøleskapet med herligheten og vent til alt er stivnet. jeg skar sjokoladen opp med pizza-hjul før den var helt stivnet. slik at det bare er å brekke opp når sjokoladen er stivnet.
Denne gangen tenkte jeg å dyppe de i sjokolade slik at ikke mint fyllet viste, men det var egentlig bare styr.
#after #eight #aftereight #mintsjokolade #sjokkolade #komfekt #Jul #advent #fest #enkelt #godt #Middagstips #middag #morsmiddag #glutenfri #melkefri #tradisjonsmat Hjemmelaget #mat #fra #bunnen #av #Tradisjonsma