// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>
Babettes gjestebud kan nok ikke måle seg med Inger og Berits gjestebud.. Tenk å være så heldig å bli buden på gårdsfest med kortreist og økologisk mat og i tillegg er maten tilberedt etter alle kunstens regler. En større gjestfrihet enn på Hembre gård det skal man lette lenge etter.
Hjemmelaget reinrull, som er noe av det mest fantastiske jeg har smakt.
Den var kryddret på en måte som fikk frem viltsmaken på en helt spesiell måte.
Hjortekalv indrefilet, fulstendig unødvendig med ytrerligere komentar. Selfølgelig med hjemelaget remulade
Økologisk juleskinke som var marinert med sennep og honning
Glasert villaks. Det er da man kjenner hvor nydelig laks er
Rakfisk som var så god at vi nesten “sloss” om siste biten 😉
Vikinglaks (letterøkt gravlaks) Noe helt særegent godt
Nå begynte jeg å skjelve på hendene av bare henrykkelse. Lakserogn
Brekkbønnesalat. med rosepepper og pinjekjerner (denne skal jeg lage en dag og legge ut oppskriften på)
Rødkålsalat med villbringebær(oppskrift kommer)
Det manglet ikke noe. Grønn salat var det selvsakt, så enkel, men likevell så utrolig delikat
Ovnstekte poteter
Ost
Det var masse herrlig tilbehør
Hjemelaget brød, grove rundstykker, flatbrød og selvfølgelig smør
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>
Skulle gjenre vært her en tur ja…
å der skulle man ha vært ja 😉 så helt fantastisk ut .. elsker slik mat..