Kokt torsk med persille og eggesmør

Categories Fiskeretter

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>


Hjemmefisket torsk er bare helt fantastisk mat etter min mening. For å piffe den litt opp, så har jeg denne gangen laget persille og eggesmør til.

Persille og eggesmør

Man behøver ikke å ha både egg og persille i om man synse det er litt voldsomt. Man bestemmer selv om man vil ha bare egg, bare persille eller som her begge deler.

Ca. 4 personer

Ca 100g eller mer smør

3-5 kokte egg

1 bunt persille

Bruk hardkokte egg og del de begge veier på eggedeleren. Hakk persille og ha den opp i smeltet smør. Smøret bør ikke kokes.

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

4 kommentarer

4 thoughts on “Kokt torsk med persille og eggesmør

  1. Søt blogg
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!
    Søt blogg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *