// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>
Hjemmefisket torsk er bare helt fantastisk mat etter min mening. For å piffe den litt opp, så har jeg denne gangen laget persille og eggesmør til.
Persille og eggesmør
Man behøver ikke å ha både egg og persille i om man synse det er litt voldsomt. Man bestemmer selv om man vil ha bare egg, bare persille eller som her begge deler.
Ca. 4 personer
Ca 100g eller mer smør
3-5 kokte egg
1 bunt persille
Bruk hardkokte egg og del de begge veier på eggedeleren. Hakk persille og ha den opp i smeltet smør. Smøret bør ikke kokes.
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
Søt blogg
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Søt blogg!
Victoria og Trude takk det var søt 😉
ble bare sulten no,såg godt ut !
Nam, nam, god gammeldags middag 🙂