Garam masala kan kjøpes ferdig på større butikker og i innvandrerbutikker, men som vanlig laget jeg det for jeg orket ikke løpe rundt for å finne det.
Denne blandingen er en lang liste krydder, men alt får man på butikken, jeg ser at det er litt variasjon på hvilke krydder man har i.
Her er de krydderne jeg hadde på kjøkkenbenken min (som er nokså stor og omfattende del av kjøkkenbenken min he he).
2 ss spisskummen
2 ss koriander
2 ss kardemomme
2 ss kanel¨
2 ss gurkemeie
1 ss chilipulver
1/2 ss nelik (malt)
1/2 ss muskat
Man kan bruke hele krydder (feks kanelstang) om man har kaffekvern å kverne krydderet i.
Bland alt godt sammen og ha det på et tett glass, husk å merke hva som er på glasset.
Jeg tar limband på lokket før jeg skriver med sprittusj, da kan jeg bare ta bort limbandet når skålen er tom.
Deilig krydder. Fordi indisk er det beste 🙂 Lurt med den teipen 🙂
frodith: Ja jeg er en luring du he he, som du;-)