Laks i koriandersaus
Laks er en av de fete fiskene som en bør spise minst 3 ganger i uken, for å dekke behovet for omega 3 i kosten.
Så her er denne ukens bidrag. (http://www.nifes.no/index.php?page_id=323)
Til 4 personer:
4 dl matfløte/fløte/soyafløte
1 potte koriander
1 ts tørket koriander
1 buljongterning
1 krm pepper
Salt etter smak
Grønnsaker om en ønsker (jeg brukte asparges og squash)
Kok opp matfløte/fløte/soyafløte. Klipp av hele korianderplante, så langt ned en kan uten at det blir med jord og hakk den opp. Ha den i pannen sammen med buljong, den tørkede korianderen og pepper. Smak til med salt. Del laksen og eventuelt grønnsakene i terninger og legg de i sausen. Laksen trenger ikke mer enn 3-5 minutter før den er ferdig.
Server med fullkornspasta eller fullkorns ris.