Laks i koriandersaus

 

Laks i koriandersaus

 

Laks er en av de fete fiskene som en bør spise minst 3 ganger i uken, for å dekke behovet for omega 3 i kosten.

Så her er denne ukens bidrag. (http://www.nifes.no/index.php?page_id=323)

Til 4 personer:

4 dl matfløte/fløte/soyafløte

1 potte koriander

1 ts tørket koriander

1 buljongterning

1 krm pepper

Salt etter smak

Grønnsaker om en ønsker (jeg brukte asparges og squash)

Kok opp matfløte/fløte/soyafløte. Klipp av hele korianderplante, så langt ned en kan uten at det blir med jord og hakk den opp. Ha den i pannen sammen med buljong, den tørkede korianderen og pepper. Smak til med salt. Del laksen og eventuelt grønnsakene i terninger og legg de i sausen. Laksen trenger ikke mer enn 3-5 minutter før den er ferdig.

Server med fullkornspasta eller fullkorns ris.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg