I går dro vi fra Bergen i full kaos, vi hadde bestilt drosje, men den kom ikke, så vi måtte finne alternativ transport. Det var så mye snø at det var vanskelig å komme frem, og alt gikk i sakte tempo. He er det rundt 21 grader, og nydelig vær her på Puerto Rico, og her skal vi være noen uker.
Til 3-4 personer
500 g karbonadedeig/kjøttdeig
1 løk
4 hvitløk
Smør til steiking
1 boks knuste tomater
Ca. 2 dl vann som jeg skylte ut av tomatboksen
2 ts oregano
2 ts Koriander
1 ts paprikapulver
Salt
Pepper
3oo g pasta (vi kokte glutenfri til alle, siden det ble enklest)
Rens og del løk, hvitløk, og surr det i smør eller olje, ha så i kjøttdeigen og steik den godt, ha i tomatene, vann og krydder i pannen. La det få koke rundt 10 minutter så smakene får satt seg. Smak og tilsett mer krydder og salt om du trenger det.
PS: Liker du ikke biter av løk og tomater i sausen, så kan du steike kjøttdeigen for seg selv og bruke stavmikser å blende en glatt saus.
Del gjerne innlegget med familie og venner
Så herlig! Kos deg i sjøluft i sol og varme, og med god mat!!! ❤️
Tusen takk, det gjør jeg 💕
Mmmmm vi hadde denne bolognese kjøpt på glass, her om dagen. Nyyyydelig rett og slett.
Godt å komme vekk fra snøkaoset tenker jeg.
Vi skal til San Agustin i mars – og håper på varme og gode dager der 🙂
Ja i mars er det vel mer stabilt en nå. Men jeg trenger å få varme og sol nå på det kaldeste og mørkeste.
Deilig med leilighet når man skal være så lenge i syden, slik at man har mulighet for å lage sin egen mat 🙂 Nyt sydenlivets gleder!
Og mye enklere med meg som ikke tåler det ene og det andre, dessuten blir jeg fort lei maten som serveres ute.