For å si det som det er “gosja meg så godt”.
Server gjerne med ris. Sett den på kok først.
800 g bein og skinnfri fisk, gjerne torsk.
2 ss Sriracha saus
2 egg
2 ts salt
50 g maizena (tåler du hvetemel må du gjerne bruke det)
5o g sesamfrø
Skjær opp fiskefileten i ca. 1 cm tykk og 5 cm lange biter. (det er ikke så veldig nøye)
Bland alle de andre ingrediensene og rør til det er en jevn blanding. Ha fiskebitene i blandingen, og sør for at de blir skikkelig dyppet i blandingen.
Steik de på pannen på begge sider, de blir kjapt ferdig. Pass på så de ikke brenner det.
Saus:
2,5 dl kokosmelk
50 g maizena eller rismel om du har det
50 g tomatpuré (jeg hadde i mer tomatpuré en i oppskriften for jeg ville få brukt opp resten som var igjen, derfor er min saus rød)
2 ss sukker
2 ss sesamolje
5 vårløk
Tomater, kan sløyfes
Salt
Pepper
Ha alt i en panne og kok det opp under omrøring. Smak til med salt og pepper.
Ha fisken på en tallerken og hell sausen over, ha på lune tomater, oppskåret vårløk og et drøss med sesamfrø til pynt.
Server gjerne med ris.
Jeg er på utkikk etter sponsorer og samarbeidspartnere. Ta gjerne kontakt 😊
Del gjerne med venner og kjente.
#Sriracha #saus #kinesisk #inspirert #fisk #torsk #rask #enkel #knallgodt #Middag #middagstips #morsmiddag #mat #fra #bunnen #hjemmelaget Glutenfritt #melkefritt #uten #gluten #melk