Det er ikke alltid så lett å vite kvaliteten på matvarer man ikke er kjent med, og i dag ble det et bomskudd. Nå spiller jo Norge håndball, så da håper jeg at det ikke blir fadese på det også, Heia Norge! Vi hadde kjøpt inn frossen fisk, noe som ofte er god fisk i Norge, men denne var tydelig frosset ned med masse vann, og for hver gang jeg så på fisken tinte, forsvant den mer og mer. Og da jeg steikte den for liksom resten av fisken. Men resten av maten var god, heldigvis. Vi hadde gresskarmos, steikt squash og brokkoli.
Mosen av gresskar lager jeg slik:
Til 2 personer.
350 g gresskar
1 god klatt smør
Et par små kokte poteter som måtte spise opp(kan sløyfes)
Salt
Pepper
Rens og del gresskaret, ha de i en panne(vil du ha kokte poteter i har du de i mot slutten av koketiden) med vann og kok det i rundt 15 minutter litt avhengig av hvor store stykker du har. Tøm av vannet og ha på smør, og mos med stavmikser eller moser, smak til med salt og pepper.
Squash delte jeg i 4 og steikte i olje, brokkolien helte jeg varmt vann på og lot stå mest jeg lagde det andre.
Fisken forsøkte jeg å steike, men siden den var full i vann, ble den kokt.
Del gjerne innlegget med familie og venner
#fisk #fiskemiddag #fisk #Steikte #middagstips #middag #morsmiddag #Glutenfri #gresskarmos #hjemmelaget #matfrabunnen #sunt #enkelt #grandcanaria #pouertorico
Gratulerer med 9. plassen på bloggen i dag! Der ble det i alle fall ikke bomskudd 🙂 Kanskje serverer du en “kanari-fugl” en dag også? Kos dere videre 🙂
He he ja det skal du bare se at det blir kanarifugl i morgen 😊. Å det har jeg ikke fått med meg.😍
mos gresskar ser nydelig ut:)
De er nydelig, om du ikke har smakt bør du forsøke