Om det lar seg gjøre så bør man spise opp maten, selv ris. Siden jeg kjøpte asiatisk mat i går, og de har rikelig med ris til så ble det som vanlig veldig mye ris igjen. den setter jeg i kjøleskapet så fort det lar seg gjøre, for den kan lett bli ødelagt om den står for lenge i romtemperatur.
Da ble utfordringen følgende, jeg hadde lyst på fisk og jeg ville spise opp risen. Så da ble det litt asiatisk smak i dag også, men jeg elsker de smakene, så det er ikke noe negativt for min del.
Jeg brukte rundt en halv boks med ferdig kokt ris.
Ca. 100 g sei i blokk, men bruk den fisken du ønsker. Frossen sei i blokk er billig og god fisk.
1/2 løk
2 fedd hvitløk
1/2 chili
1/2 liten rød paprika
1 lite stykke pastinakk
1 gulrot
1 stykke squash
1 vårløk
Olje
Ca. 2 ss Sesamolje
3 ss soyasaus (glutenfritt for min del)
1 1/2 ss fiskesaus
Pepper
PS: Bruk de grønnsakene du har og liker, bruk gjerne frosne grønnsaker om du liker det.
Rens og del løk, hvitløk og chili, og surr i olje i noen minutter. Rens og den gulrot, paprika og pastinakk i tynne skiver, å ha de i gryten. ha i risen, og sausene, og la alt få koke sammen. Del fisken i litt store biler å ha de i pannen, og del squash og vårløk så alt får litt varme. Når alt har fått stått mellom 6- 10 minutter smaker man til med pepper og eventuelt med mer av sausene.
Del gjerne innlegget med familie og venner
#Rester #resterfrai går # Rester #restemiddag #rester #sei #resteravfisk #rester #spisoppmaten #Ris #Resteravris #morsmiddag #hverdagsmat #Middag #middagstips #Godt #sunt #enkelt #glutenfritt #melkefritt #Allergi #matfrabunnen #hjemmelaget #tømfryseren