I dag og hadde jeg litt av en sammensettning på middagen, men det smakte meg noe aldelses perfekt.
Jeg fikk kjøpt pasta med linser og de likte jeg veldig godt siden det var litt smak på. Pesto hadde jeg lagd og hadde i kjøleskapet. Overlår er den øverste delen på låret på kyllingen, den steikte jeg på nokså høy varme, men jeg vende den nokså ofte så de ikke skulle bli brent. Så hadde jeg bare litt salt på slutten av steiketiden.
Oppskrift på pesto finner du HER. For dere som ikke trenger å tenke på at pastaen skal være glutenfri, har utrolig masse digg å velge mellom, så forsøk en ny smak. Denne pastaen kjøpte jeg på Rema den er økologisk og glutenfri, nokså uvanlig med litt sunnere alternativ på glutenfrie produkter, men man kan selvsakt bruke den pastaen man ønsker.
Litt salat hadde jeg også til, det hører liksom med.
Ser det ikke veldig godt ut?
Jo det så veldig godt ut
Stine Tjernsli Jensen: Takk det var så godt at jeg spiset ALT for mye he he
Nam, dette så godt ut!
Amalie: takk det var skikkelig snadder
Så deilig
Nå har jeg begynt med matblogging også
Ha-ha
frodith: Oj så spennede da
Nam
Deveny: Jaaaa
Så hyggelig å se deg igjen, er du ferdig med boken din?