Panert tosk

Fisk er godt, torsk er min store favoritt. Min datter er hjemme og hun spiser helst fisk,, sjømat eller vegetarmat fremfor kjøtt, og da  må jo mor svinge seg.

Det du trenger for å panere fisk er paneringsmel(man finner glutenfri på mange dagligvarebutikker),  men man kan også bruke cornflakes, knust baconsvor eller rett og slett tørke brød eller knekkebrød som man knuser selv. 

Knekk og pisk et egg med litt godt med salt, rull fisken godt i egge, og så over i peneringsmel. Skal man lage til mange kan man helle eggene over fisken, snu de i eggene, ha melet i en pose og ha fisken i og rist godt. 

Steik fisken som vanlig, først med god varme på begge sidene, skru ned varmen og la fisken kose seg der du snur fisken med jevne mellomrom. 

Det går nokså fort å steike ferdig fisken, men det kommer ant på størrelsen, men mellom 6-10 minutter burde være nok.

Vi hadde remulade, brokkoli, gulerot og poteter til.

Siste innlegg