Reste plukkfisk

Categories Tips til restemiddag

Med rester av torsk fra søndag og rotmos fra i går var dagens middag i boks på 5 minutter, og noe så nydelig godt 😀

Bloggen min er vel snart en blogg å å bruke opp maten, eller å nyttiggjøre seg av rester!. Dette er jo ikke noe nytt for meg, dette har jeg gjort siden jeg begynte å lage mat, og det er llllleeeennngggeee siden. 

Rotmos (poteter, sellerirot, blomkål, smør, salt, pepper eller se HER) eller potetmos 

Rester av fisk du har igjen. Ofte har man bare litt fisk igjen, og man tenker at det er for lite å ta vare på. Men om man putter restene i en pose eller boks som man fyller opp hver gang man har rester, så hokus pokus har man plutselig til en middag til hele familien i en gryte eller som her. 

Eventuelt salt, pepper og muskat. Ønsker du løk i passer det veldig godt i, jeg hadde gressløk fra en potte på altanen. 

Varm alt opp

                                            

4 kommentarer

4 thoughts on “Reste plukkfisk

  1. Plukkfisk er noko av det beste me veit av restemat. Eg gjer som du, samlar små fiskerestar i frysen til det er nok til ein middag. Med rikeleg med sætersmør i, blir det reinaste festmaten. (Det siste eg har høyrt, er at smør er sunt, så då så…)

  2. Oldemorbloggen: Smør er sunt, vi trenger metta fett til utrolig mange funksjoner og oppdrag i stoffskiftet. Tar du kopi av denne linken kan du lese om det.http://morsmiddag.blogg.no/1424807734_fordi_det_er_fett.html
    Dessverre føller ikke Norge med på forsking om hva som er bra og sunt, vi har uendra retningslinjer som har vart i snart 100 år. At smør er sunt har jeg vist i snart 30 år :-D, og at det er nydelig godt har jeg vist siden jeg var pittende liten å spiste smør med fingrene 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *