Reker i pitabrød med aioli

Categories Skalldyr

På kalenderen viser det at det er sommer, men det er og det hele. Men man må nesten bare leve med det, noe annet nytter vel ikke, og hva er vel bedre en reker?

Jeg tinte og renset reker, man bør beregne 500 g per person.  Jeg laget aioli se HER, varmet piatbrød (jeg har funnet noen vidunderlige glutenfrie), laget til litt salat og danderte det sammen, litt sitron eller lime og gjerne gressløk. Rett og slett et herremåltid.

Jeg måtte da spise opp resten til kvelds, ikke noe kan gå til spille av så god mat så da ble det egg i for å få nok, det kan anbefales !

                                                                                                       

 

13 kommentarer

13 thoughts on “Reker i pitabrød med aioli

  1. Mm reker er godt, og jeg skal på rekeparty hos min søster på fredag 🙂 Det er liksom den ultimate sommermaten, men så er det supergodt også. Bildene dine ser fristende ut 🙂

  2. Oldemorbloggen: De fant jeg i frysedisken på Sparbutikken, det er Hatting sine. De er nok mange butikker som har de. det kan jo hende jeg har blitt så vant til glutenfrie produkter, men jeg er fortsatt ikke glad i kjøpt glutenfritt brød :-D. Så da kan de vel ikke være så galne når jeg synes de er vidunderlige 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *