Ørret med risnudler

Det var meningen at jeg skulle lage ørret taco, men litt dårlig planlegging gjorde at det hadde blitt en stusselig taco.  Da ble det en” ta hva man har” middag, men det er ikke nødvendigvis en bakdel, det ble knallgodt. 

Til to personer:

3-4 ørretfileter 

1 purreløk

2 fedd hvitløk

1 stykke (ca. 1 cm) finhakket eller raspet ingefær

1/2 chili med frø og hele greiene 

Ca. 3-5 ss knuste tomater (for å få litt væske i den)

Ca. 1 ss garam masala (blandingskrydder du kan kjøpe eller lage selv, da ser du HER)

Ca. 1 ts salt

Risnudler 

Salat om man ønsker det til, jeg brukte isbergsalat og ruccolasalat.  

Rens, vask og del purreløken, hvitløken, ingefær og chili, og surr alt godt i en panne. Ta skinnet av fisken, og del den i litt gode biter( fisken blir for steikt, og da detter den lett fra hverandre), steik fisken sammen med resten. Ha på krydderet og de knuste tomatene, smak til med salt.  La alt stå å trekke på svak varme, mens man koker nudlene etter pakkens veiledning. Lag salat om du ønsker det til

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg