Persillerotkrem:/dressing

 

4-5 ss rømme eller soyayoghurt 

Fin raspet persillerot Ca. 1 1/2 – 2 cm

1 ss tørket eller helst fersk findelt persille (jeg brukte tørket siden jeg ikke hadde fersk)

1 båt med lime eller litt sitronsaft

salt

Pepper

Rens og rasp persilleroten, og ha den i en skål med rømmen, ha i krydder og salt og smak til med eventuelt lime eller sitronsaft. Jeg synes den blir enda bedre med litt syre i, men man trenger ikke ha det i om man ikke ønsker dette. Det er en fordel å la dressingen få stå en stund før servering.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg