Kylling og grønnsaker i ovn og persillerotdressing

 

Rydd i kjøleskapsdagen i dag dere, og da må man ta alle grønnsakene som begynner å se ut som de har lyst å utvandre fra kjøleskapet brukes.

Og i kjøleskapet fant jeg:

Litt sopp

1/2 fennikel

1 chili

1 hvitløk

2 tomater

1/2 squash

En bit Ingefær

salt

pepper

Jeg renset og grovdelte alle grønnsakene og hadde de i en ildfast form. Jeg hadde et stort stykke Stangekylling som jeg først steike på pannen, før jeg hadde den opp på grønnsakene (squashen tok jeg i når det var rundt 10 minutter av steiketiden. jeg kokte ut steikepannen og hadde steikeskyen over kyllingen. Den ildfaste formen satte jeg midt  i ovnen på forvarmet ovn til 200 grader. La formen stå i ovnen mellom 25-30 minutter eller til kyllingen er gjennomsteikt. 

Jeg hadde verken poteter eller ris til, og spiste den med grønnsakene. Nydelig smak sammen med Persillerotkremen.og oppskriften finner du HER

 

 

 

 

23 kommentarer

Siste innlegg