Egge og rekesalat

God morgen og lørdag 🙂

Her kommer en ide på hva man lett kan lage av hjemmelaget majones.


Det ble mer dekorativt med rekene opp på eggesalaten, men de kan man velge hva man skal ha den til.

For å lage salaten trenger du

Majones HER finner du oppskriften på hjemmelaget majones 

Egg

Reker 

Hardkok egg, avkjøl, og skrell de, bruk eggedeler eller kniv å dele eggene i biter. Ha eggene i en skål og ha på så mye majones som du synes er passe. Jeg brukte reker i lake, og da bør man tørke rekene i håndukspapir før man har de i salaten. 

Majonesen hadde så god smak at jeg verken trengte salt eller pepper, men trenger du mer smak så tar man mer i til man synse det er passe. Man kan også ha andre krydder i som for eksempel litt chili. 

Vil du se oppskriften på knekkebrødene finner du oppskriften HER

Easy pesy som Jamie Oliver seier :-))))

12 kommentarer

Siste innlegg