4 poteter
1/2 ts paprika
1 dl vann
1 buljongterning
Ca, 1/2 ss hvitvinseddik
1/2 chilipepper
2 ss tomatpuré
Olivenolje
Slik gjør du:
Skrell eller vask potetene godt, og del de i båter, ha oljen i en ildfast form, og stek potetene på 220 g i rundt 15 minutter øverst i ovnen gjerne på grill. Pass litt på for potetene skal få farge, men ikke bli brente.
Ha olje, hakket chili og paprikapulver i en panne og surr det en stund, hel på vann, buljong, tomatpuré og eddik og la alt få koke sammen. Smak til med salt og pepper og hell sausen over potetene. Ha den ildfaste formen med potetene i ovnen igjen, og la de få stå i 5-10 minutter. Før servering strødde jeg på litt fersk koriander, men den kan du sløyfe om du ikke har, men den gir en fin smak og det ser veldig delikat ut 🙂
Jeg hadde potetene til en god pølse, men man kan bruke de til det meste. Og de var virkelig knallgode, anbefales å prøve. Man kan også velge søtpoteter om man ønsker det.
Nam,nam…takk for tips 🙂 Ha en fin kveld videre :)))
Kjempedeilig da 🙂
så godt ut!
digg med potet i ovn ,krydder og olje, aldri prøvd med tomatsaus 🙂
nå har eg nett laget middag og i dag ble det gryte ,ikkje så spennende som din middag kanskje 🙂
annebe: Bare hyggelig, ha en super fin kveld du også 🙂
frodith: Ja tenke seg at dette er godt ja, det ble liksom som å ha ketchup på potetene (bare mye bedre).
Silje Moen: Knall digg var det 🙂
~Lin: Om det var så spennende kan vel diskuteres, men det ble en helt ny vri, som smakte meg aldeles fantastisk 🙂
Det hørtes veldig smakfullt ut 🙂
lykkebobla: Takk, det var faktisk knall bra.
Nam! Det så veldig godt ut 🙂
Ser godt ut. Og så fikk jeg jammen et tips om hvor jeg skal bruke hvitvinseddiken jeg har kjøpt også. En teskje i noen cupcakes for en tid tilbake synes jo ikke på flasken en gang. Dette er noe jeg ikke er flink å bruke.
Å nam! Håper du har hatt en fin dag 🙂
Benedicte: Tusen takk og det samme til deg 🙂
margarites: Så bra 🙂 Du må tror jeg har noen flasker og glass stående på kjøkkenet også av ymse slag. Men plutselig har man brukt for det 🙂
Iben: Så hyggelig, takk 🙂
Så utrolig deilig ut dette..)
Masse godt en kan lage, og jeg må si du står på.:)
Klemz::)
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Takk 🙂 Jeg er vel i grunnen som en langsom snegl for tiden. God klem tilbake 🙂