Jeg er utfordret !

Til daglig går man gjerne ikke rundt å tenker på hvilke ting her i livet som gjør at man er heldig. Jeg må innrømme at det gjør jeg nok stadig vekk, faktisk nesten hver eneste dag. For meg betyr de nære ting uendelig mye, så når jeg fikk utfordringen av Vanja, så ble jeg ikke stiv av skrekk akkurat.

Her er ti ting jeg er veldig takknemlig for:

1    .
Alle som har barn vil vel si at de er utrolig takknemlig for de. Jeg er herved veldig normal 😉 Barna mine har vokst opp til å bli selvstendige, flinke og ematiske  mennesker, og det er vel nesten ikke noe selvfølge.

2. Min far overlevde denne gangen også.

3. Det å ha venner som er ved min side både når det er vonde og gode dager, er en av de tingerne jeg setter uendelig pris på.

4. Jeg har en fin pusekatt som er veldig mye selskap i. 
He he et nydelig bilde

5. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg klarer å stå i min egen kraft (tørre å være meg selv, og ta mine egne avgjørelser)

6. Det at jeg har kommet så langt i den prosessen har nok teknikkene jeg læret på Uniqe mind kursene mye av æren for. Tirsdag er det gratis foredrag om kurset i Bergen om noen ble nysgjerrig.

7. Jeg har et godt hjem som jeg trives i.

8. Jeg har veldig greie naboer, som også passer på pusen min når jeg ikke er hjemme.

9. Jeg er heldig som har min sterke intuisjon, og  er sensitiv og kan være til hjelp for mennesker som trenger støtte.

10. Jeg har alle sansene i orden, jeg kan nyte god mat og drikke, oppleve guds frie natur, lytte til musikk, danse, le, gråte om jeg må det 🙂 

11. Jeg plusser på en ting til og det er dere utrolige lesere av bloggen min, dere skal vite at jeg er overveldet over at så mange synes det jeg gjør er så ok at de er inne her og leser. <3

Jeg utfordrer herved:

1. Lisbeth Pedersen. Veskeklatten

2. Spis og spar blogg

3. Mariann Sæther Tokle, Lilla sjel blogg

4. Siv Margrethe I gode og onde dager blogg

Tusen takk Vanja Inne ute ferdig blogg

 

22 kommentarer

Siste innlegg