Last Updated:

Trappegangen

Categories Blogg, DIY

Det tar sin tid å bo seg inn i en ny bolig, og det er ganske gøy å finne på ting man ikke har gjort før, som å dekorere en trappegang. Siden jeg nå har levd noen år har jeg en del ting jeg ikke helt vet hvor jeg skal plassere, og på denne måten kan jeg jo få frem gamle skatter. Nå er jeg spent å høre hva du mener om ideen min?


Her er resultatet, jeg er veldig fornøyd. Jeg har kjøpt to forskjellige kasse/hylletyper og en vinkasse.

 
En helt tom vegg, og høyt under taket, det er ikke mye spenne.


Denne muggen hadde vi da jeg var lite, og fate fant jeg på Fretex en gang for lenge siden, jeg synes det er nydelige farger.


Dette er en vinkasse som jeg fikk med da jeg var i København på vinmesse, det var en nydelig Spansk Rioja vin.Det var faktisk denne kasse som var opphavet til ideen. Så hvorfor ikke også bruke dette gode minne på veggen, eller hadde den nok blitt brent til slutt.Vasen og fate har min gode snille og kunstneriske bestemor (farmor) laget. De små skoene er min yngste datter sine.


Da jeg var liten elsket jeg å pusle puslespill, og dette er det første jeg fikk (som jeg kan huske i vert fall). Vi hadde ikke så mange leker den gangen, så jeg tok godt vare på de få tingende jeg fikk :-).


Min yngste datters første sko, tenk at hun har vært så liten.


Denne vasen fikk jeg av en veldig god venninne for mange år siden, den er utrolig fint malt og jeg synes fargene er utrolig nydelig. Tenk at etter alt det arbeide med denne så fikk jeg den av henne, det kaller jeg raushet. 


Dette kaffesette har jeg arvet etter mine besteforeldre, det er jo synd å ikke vise noe så flott frem.


Den siste lille hyllen forble tom, men jeg hadde noe miniatyr bøker og de passet jo perfekt.

Orker jeg å finne stigen frem igjen å sette den opp, så kan jeg jo variere hva jeg har i de for eksempel til jul osv. 

 

 

14 kommentarer

14 thoughts on “Trappegangen

  1. Blir en del ting med årene ja…synes dette var en veldig fin måte å ha det fremme på 🙂 Ryddig og dekorativt ble det 🙂 Ha en trivelig kveld :))

  2. Så smart! Nå kan du ha tingene fremme uten at det virker rotete! Så jeg synes ideen din er kjempelur, og trappeganger er ikke alltid lett å dekorere. Men lurt at den kan brukes til noe “fornuftig” også 🙂

  3. så lur ide…veldig praktisk og mye flotte ting du har klart de må vises:)
    kreativ familie og venner du ahr som kan male sånne vakre ting 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *