Lammesteiken var krydret, derfor steikte jeg den så godt det lar seg gjøre på alle sider, og hadde i litt vann. Steiken var veldig liten, så den var ferdig på rundt en time. Da hadde jeg snudd den noen ganger.
Jeg lot steiken få ligge i kraften å hvile seg etter den var ferdig mens jeg lagde til resten av maten.
Skysaus:
Kraften som steiken er kokt i
Jeg brukte 2 ts johanneskjernemel, men bruk gjerne rundt 1 ½ -2 ss maizena som man rører ut i vann
2 buljongterninger
Pepper
Salt
Og man kan gjerne ha en fløteskvett i sausen om man ønsker det, men det hadde jeg ikke i, og eller en klatt med snør, det gir god smak.
Rotmosoppskriften finner du HER
Jeg hadde også poteter til for det hadde min datter lyst på
Grønnsaker:
Blomkål
Brokkoli
Paprika
Squash
Sov jeg wokket lett.
Liker du lammekjøtt?
Hilke grønnsaker er du mest glad ?
Åh, det såg godt ut
Ha en riktig fin uke <3
Anette: Tusen takk, og med ønske om en fantastisk fin uke til deg og dine også <3
Nam, jeg får jo vann munnen av å se på denne lekre middagen
margarites: Takk, lammekjøtt er bare utrolig smakfullt og veldig enkelt å lage i grunnen.
Å dette så saftig og godt ut! Og veldig deliakat dandert på fatet også, nam :)) Lammekjøtt er kjempegodt!
spisogspar: Tusen takk snille deg. Lammekjøtt er det aller beste kjøtte fra bøndene, viltkjøtt er vel hakke over om jeg får tak i det
Ja viltkjøtt er nydelig
spisogspar: Det er synd at det er så vanskelig å få tak i det , og at det er så sinnssykt dyrt på butikken
Liker bloggen din! Ha en fin uke <3
helenenordvik: kjekt med slike tilbakemeldinger,tusen takk
Det så godt ut!
Ha en fin kveld
kristinerosok: Takk skal du ha ??
Ja jeg er glad i lammekjøtt. Ikke for mye, men heller ikke for lite.
Deilig å lage det til slik at man kan nyte den over flere middager.:)