Ørret med grønnsaks spagetti

Jeg har en spiralkutter som man får “spagetti” av grønnsaker av den. Det ble med squash, pastinakk, persillerot og litt gulrot i dag, og det ble overaskende godt.

Den har også en kul utforming som gjør at den godt kan stå til pynt på kjøkkenet, den ligner jo på et timeglass.

 

Man bør  bruke grønnsaker som er porøse, og som passer i «raspen».

Jeg brukte squash, pastinakk, persillerot og litt gulrot, men prøv deg frem. Grønnsakene kan anvendes som spagetti slik jeg gjorde det i dag, de ble knallgode og det ser jo uendelig mye bedre ut en den hvite spagettien, eller hva mener du?

  

Den kan brukes i salat, som pynt eller for eksempel. I supper der du ønsker tynne grønnsaksbiter som i fiskesuppe.

Grønnsakene surret jeg i smør, og hadde salt og pepper på. Ørreten steikte jeg på pannen i rundt 10-15 minutter, litt på begge sider.

En liten klatt med rømme (laktosefri for de som må ha det, og kan selvsakt kuttes ut)og som Ingrid Espelid spanderer jeg på en pitte liten dusk med persille 😉

 

Denne raspen kommer du nok til å se mer av i bruk fremover av meg 🙂 

Var ikke denne raspen artig?

Kunne du tenke deg en slik?

Tror du barna dine ville spist grønnsaker med denne fasongen?

27 kommentarer

Siste innlegg