Last Updated:

Ørret med grønnsaks spagetti

Categories Grønnsaker

Jeg har en spiralkutter som man får “spagetti” av grønnsaker av den. Det ble med squash, pastinakk, persillerot og litt gulrot i dag, og det ble overaskende godt.

Den har også en kul utforming som gjør at den godt kan stå til pynt på kjøkkenet, den ligner jo på et timeglass.

 

Man bør  bruke grønnsaker som er porøse, og som passer i «raspen».

Jeg brukte squash, pastinakk, persillerot og litt gulrot, men prøv deg frem. Grønnsakene kan anvendes som spagetti slik jeg gjorde det i dag, de ble knallgode og det ser jo uendelig mye bedre ut en den hvite spagettien, eller hva mener du?

  

Den kan brukes i salat, som pynt eller for eksempel. I supper der du ønsker tynne grønnsaksbiter som i fiskesuppe.

Grønnsakene surret jeg i smør, og hadde salt og pepper på. Ørreten steikte jeg på pannen i rundt 10-15 minutter, litt på begge sider.

En liten klatt med rømme (laktosefri for de som må ha det, og kan selvsakt kuttes ut)og som Ingrid Espelid spanderer jeg på en pitte liten dusk med persille 😉

 

Denne raspen kommer du nok til å se mer av i bruk fremover av meg 🙂 

Var ikke denne raspen artig?

Kunne du tenke deg en slik?

Tror du barna dine ville spist grønnsaker med denne fasongen?

27 kommentarer

27 thoughts on “Ørret med grønnsaks spagetti

  1. frodith: Det er ganske rart hva man kan lage og som faktisk både ser bedre ut og er bedre en det opprinnelige 🙂 . For min del må jeg si at dette var virkelig en innertier for meg som elsker alt det grønne og fisk, snakk om kinderegg he he

  2. Mariann Sæther Tokle:
    Gu kor vittig, vi har mye felles det har jeg jo sett lenge. Tusen takk og en stor bursdagsklem til deg også :-)))))))))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *