Glutenfritt lavkarbobrød

Categories Glutenfrie bakevarer

Dette brødet fant jeg oppskriften på denne bloggen http://åoijmn😁.no/1441055289_supergodt_lavkarbo_br.html,  men som vanlig klarte jeg ikke følle oppskriften. Men brødet ble knallgodt, det er glutenfritt, melkefrit og er helt lavkarbo (lav gi).

150 g valnøtter

150 g mandler

150 g gresskarkjerner

150 g solsikkekjerner

150 g linfrø

5 egg

Ca. 1 ts salt

Ca. 1 dl vann

Jeg hadde alt i en høy plastkopp og brukte stavmikseren litt på blandingen. Jeg smurte en form og hadde deigen i, strødde litt Maldonsalt og valnøtter på toppen, og satte den i en for varmet ovn på 160 grader i en time.  

Det kan gjerne være lurt å legge bakepapir i formen, for brødet var litt vanskelig å få ut. 


Frokosten min, det var så fristene at jeg måtte ta meg en bit før jeg tok bilde . De ter salat, smør, roastbiff og toppet med rips fra hagen. 


 

17 kommentarer

17 thoughts on “Glutenfritt lavkarbobrød

  1. frodith: Så flott, vi trenger alle inspirasjon i ny og ne ja. De aller fleste oppskriftene miner er glutenfrie, siden jeg ikke tåler gluten

  2. Iselin Renée: ja virkelig, og hvor kjapt det var å lage det ikke minst. Når jeg lager knekkebrød så bruker jeg ganske mange timer. Men da har jeg også lenge, men kjente det var godt mez en forandring.

  3. Mye god inspirasjon her:) fin blogg du har! Titt gjerne innom bloggen min:) hadde vært koselig om du vil følge meg også:!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *