Tilbud på breiflabb må man benytte seg av, det er en utrolig god fisk, som er i overkant dyr til vanlig.
Det var breiflabb filet, og da er det godt å steike fisken. .
Beregn mellom 150-200 g fisk per person.
1/2 chili
En bukket basilikum
ca. 2 båter lime
salt (fisken trenger en god del salt for å bli god)
Pepper
Jeg hadde fisken på en god og varm panne med smør, og vente den innimellom. Når jeg hadde skrudd ned varmen, hadde jeg på finhakka chili, basilikum og presset lime. Fisken trenger litt tid for å bli gjennomsteikt, det kommer selvsakt ant på hvor tykke stykkene er. Men beregn mellom 10-15 minutter, fisken blir hvit tvers igjennom når den er ferdig og den deler seg lett.
Jeg hadde rotmos og brokkoli til, for et herremåltid.
Er du vant å spise breiflabb, eller fisk for den del?
Synes du det er vanskelig å variere fisk?
Ikke vant med breiflabb, aldri spist. Men mye god fisk altså 🙂
Fisk er deilig, og i morgen skal jeg ha flyndre med blomkålkrem, og om to dager skal jeg ha gode fiskekaker. Kjenner jeg får vann i munnen jeg..
Fisk er nydelig, og din så ut som noe som skal prøves.. På lik linje som jeg prøvde med bacon snacks nå nettopp.. Kjekt å følge med på alt du driver på med.:)
frodith: det er rart med det man ikke er vant med, da er det med en gang en større terskel og vanskeligere å lage på en måte. Men om du liker fisk og får fersk breiflabb, anbefaler jeg deg virkelig å smake, den er himmelsk.
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Hvordan ble fiskepinnene?
Ser veldig fristende og godt ut!
spisogspar: Tusen takk det smakte utmerket:-)