Du verden så mye god mat som finnes, og hvor heldige vi er som har tilgang til all herligheten. Jeg så et sted at noen hadde laget kylling med knust baconsvor (kylling nuggets), og da bestemte jeg meg for at dette måtte jeg forsøke med fisk. Jeg har et lite veddemål med meg selv, om at jeg skal spise fisk og sjømat flere dager en jeg spiser kjøttmat, og dette er tredje dagen med fisk på rad.
Disse fiskepinnene bør du virkelig prøve, det var bare snadder!
Til 4 personer:
600-800 g torskefilet
Beregn 150-200 gram torskefilet per person som jeg synes er best, men bruk den fisken du ønsker
2 pakker med baconsvor
1-2 egg
1 1/2 ts salt
Litt pepper
Bruker du frossen fisk, bør den være tint før du tilbereder den. Del fisken i passe tynne strimler, tørk de litt med hånduskpapir før du har de i en skål eller lignede. Knus baconsvoren i en pose med en kjevle eller lignede, eller bruk en liten stavmikser/foodprocessor å knuse svoren i, det gjorde jeg.
Bland eggene med salt og pepper, og hell blandingen over fisken, vendt deretter fisken godt inn i eggene. Man kan gjøre neste steg på mange måter, men siden jeg ikke liker å dille for mye, har jeg fisken i en ildfast form med litt olje/smør, og heller den knuste baconsvoren over fisken, og så vender jeg litt på fisken etterpå. Fisken setter jeg mitt i steikeovnen som er rundt 200 grader, og der lar jeg formen stå i 15-20 minutter.
Til fisken hadde jeg rotmos av blomkål og selleriost (oppskrift finner du her), og brokkoli og litt smeltet smør. Lag det tilbehøret du liker best til
Man kan lage mye god fiskemat også ja, og da er det nesten beder enn kjøtt
Så deilig ut dette 
frodith: Det er helt sant, fisk kan gjerne lett varieres og er kjapt å tilberede siden den blir så fort ferdig, og for ikke å glemme hvor godt det er. <3
Dette så godt ut!
Hjemmelagd fiskepinner er nok mye bedre enn de i frysedisken ja….så godt ut :)) Så oppskrifta på rotmosen også…takk for tips :)))
liljasjourney: Takk
annebe: Om du ikke har laget bør du prøve, det er fullt av smak. Er du litt redd det blir for mye smak, kan du bruke litt poteter også.
Ikke dårlig det, fisk 3 dager på rad
Det er jo så godt og mye snadder du kan lage av fisk. Morsomt med disse fiskepinnene da, det var nytt for meg med baconsvor .
lykkebobla: Det passet skikkelig godt sammen, og det er gjerne ikke rart når man vet at fisk med bacon er veldig godt
Så kjempe godt ut!! Ha en fin kveld <3
sentrumjenta: Takk det samme
Å nam nam nam.. Jeg vil virkelig smake dette. Tror det blir det meget sant. Har tatt opp kveite til imorgen.. Gleder meg virkelig til å smake..
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Kveite kan jo gjerne være helt perfekt til denne retten
Ok da lurer jeg på om jeg ikke skal prøve det imorgen.. Du mener slik baconsvor som vi kjøper på chips hyllene ikke sant?
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Jupp, det blir snop på en onsdag he he. Sønnen din spiste det her, men jeg vet ikke om han var veldig begeistret
han var mest opptatt av at det var mange der. Din datter og barnebarn.. Tror han ble litt flau. Han sa det smakte godt det han spiste.
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Det er ikke min datter og barnebarn, jeg bare “låner de”. som datter og barnebarn
Mine barn har ikke fått barn enda.
Det var der feilen var ja.. Skjønte ikke helt den der. Da er jeg på rett plass alikevell da..)
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: He he du vet det jeg ikke har det kan man få som ekstra bonus på lån
De har to nydelige barn Det var Theodor som var her, og så har han en lillesøster som heter Mia 
eg har høt om fiskepinner med cornflakes men ikkje med baconsvor…spennende løsning
fisk er jo supert da
cuskima: Men du har hørt om fisk med steikt bacon til, det blir mye det samme
hørt om men aldri spist

her er det som oftest eggesmør eller løksmør vi vil ha
bacon er mer til lutefisk og det spiser eg ikkje
fikk hvertfall lyst på fisk nå…spørs litt på om eg ikkje må ah det en av dagene…må tømme frysen for eg er litt sånn slank i lommeboken
cuskima: Ja da er det å tømme fryseren en veldig god ide, jeg har gjort det lenge siden jeg skulle flytte, og det er jeg jammen glad for
ikkje sant ,tømme frysen er veldig lurt….og øonomisk :D:D
cuskima: Og så er det jo dumt å la maten ligge for lenge, det foringer jo kvaliteten på maten
helt sant…best å spise den før det går for lang tid
men eg har bare bodd her under 8 mndr så er likssom ikkje noe i den som er gammelt for eg har alt tømt den en gang etter eg flyttet hit
cuskima: Nei men godt med litt utskiftning, og som du seier, bra for lommeboken
helt sant