I dag har jeg vært på reise og min «lille» datter hadde laget mat til seg og sine venninner. Det eneste som var igjen var litt ris, men jeg hadde bacon og egg og jeg smelte alt i hop. Datteren min som allerede hadde spist syntes dette var så godt at hun oppfordret meg å legge det ut på bloggen siden dette var “kongemat”
Jeg hadde litt kokt ris
2 egg
Rundt 8 sneisere med bacon
2 vårløk
Litt paprika
Litt koriander (kan sløyfes)
Salt
Pepper
Jeg delte bacon, løk og paprika og steikte de i en panne, og hadde så på risen og steik den også. Jeg blandet eggene sammen med kryddere, og helte det over det andre i pannen, dette må også få seg en liten omgang i pannen til de stivnet. Maten er ferdig og det er bare å sette gaffelen i maten J
Dette var kjempe godt, og det tok jo ingen tid å lage. Greit å få brukt opp rester også

Miriam: Jupp Miriam godt du tar etter din mor
Sånn mat synes jeg faktisk er veldig deilig
VI lager også sånne mix-mat ofte, med grønnsaker og ris og steke sammen med kjøtt av forskjellige slag også
Deilig
Håper du har hatt en fin dag <3
frodith: Ja ikke sant det er både godt og enkelt
Jeg har hatt meg en liten tur til Oslo det var kjekt å lufte Bergensvette 
Jeg liker slike kjappe ,enkle middagstips..og dette hørtes jo godt ut også :))
annebe: Takk
Elsker sånne reste-middager! Det blir ofte de beste middagene:-)
Enkelt og sååå godt
Dette lager jeg ofte med kyllingfilet biter
Lisbeth Pedersen: Å her kommer den ene gode ideen etter den andre, kult
Tusen takk 
spisogspar: Ikke sant, manen har gjerne mer snak når den har fått stå litt, dessuten er det bra vi får spist opp og ikke kaster mat. Det er helt vanvittig hvor mye mat man spiser i vår del av verden.
Mmm, det så veldig godt ut!
Cassandra Lysgård: Tusen takk det smakte veldig godt
Problemet med restematblandinger er at man aldri får laget det samme en gang til.
Skal jeg være ærlig så synes jeg ikke det er et problem for min del i alle fall, bedre en å kaste god mat. Min bestefar hadde et ordtak som gikk sli “Heller skal buk sprengas, en god mat skal slengas”. Og om man absolutt vil, så kan man jo gjøre akkurat det samme neste gang, ha den ene middagen, og så lage nest dagen etter