Før i tiden var det en omstendelig prosesss å lage lage aspargessuppe, men den gang var den også en festsuppe som man gjerne brukte til forrett i konfirmasjon, bryllup osv.
VELKOMMEN TIL MORSMIDDAGS VERDEN! Alle mine oppskrifter består av mat som er laget fra bunnen av. Her finner du matoppskrifter som inkluderer de aller fleste, og som også er tilpasset de med ulike matallergier. Du finner også oppskrifter på vegansk og vegetarmat. Jeg er utdannet innen ernæring, så gode ernæringsråd får du også. Jeg er glad i å gå turer i skog og mark, og du kan «slå følge» med meg på disse turene. Siden en av mine store lidenskaper er hage -og blomsterstell så skriver jeg også om det når det passer. Det kommer et og annet reisereisebrev i ny og ne, og diverse tips og kreative ideer om alt mulig rart. Morsomme historier fra mitt liv som ikke er helt A4 får du nok også iblant. Jeg har dysleksi så innleggene blir nok krydret med skrivefeil. Takk for at nettopp DU stakk innom. Jeg både ser og hører gjerne fra DEG igjen!
Før i tiden var det en omstendelig prosesss å lage lage aspargessuppe, men den gang var den også en festsuppe som man gjerne brukte til forrett i konfirmasjon, bryllup osv.
eeeeeeeeeeeeeeeeeelsker aspargessuppe <3
cuskima: Så bra
Da er det jo en grei måte å lage god suppe på en lyn kjapp måte ! Lykke til 
ja eg lager både blomkålsuppe og potet og vårløksuppe på nesten like utgangspunkt.
Har laget meg ertesuppe etparganger på frosne erter også, koke dem opp med litt buljong og kjøre dem i smoothiemakeren og så tynne den litt……fantastisk godt!
cuskima: Hm det var jo en god ide med erter, følg med, følg med ………
Det er inspirerende å høre at unge mennesker like å lage mat, da blir jeg veldig glad, tusen takk!
cuskima: jeg å for det vet jeg aldri før jeg gjør det he he.
HAHAHAHA