I dag ble det enkel, kjapp, sunn og god middag. Men hva er fordelen med å bruke sellerirot i stede for bare poteter i mosen?
1. Det er kjappere og lettere å skrelle en sellerirot en mange poteter
2. Den gir veldig god smak
3. Den gir mindre blodsukkerstigning en kun poteter (gi)
4. Den koker fortere en poteter
Rotmosen bestod av:
2 poteter
2 store skiver med sellerirot
En god klatt smør
Litt av kokevannet
Salt og pepper
Jeg renset og delte potetene og sellerioten for da blir det fortere kokt. Så silte jeg av vannet og hadde i smør, salt og peper. Man kan mose grønnsakene med rotmoser eller stavmikser (bruker man stavmikser bør man være litt forsiktig så mosen ikke blir seig).
Jeg steikte ørreten i smør i rundt 10 minutter, hadde salt og pepper på når den var ferdig steikt.
Salaten i dag bestod av enda flere rester:
Isbergsalat
Rødkål
Cherrytomater
Med litt lime på
Enkelt og godt.
Litt rømme hadde jeg også J
Hva synes du om denne middagen, er den helt på “rattata”?