Et herremåltid! Naturlig glutenfri.
400 g lammekjøttdeig
1 kinahvitløk
1 egg
2 ts spisskummen
1 ts pepper
1 ts salt
Ha kjøttdeigen i en bolle å ha i knust hvitløk, egg og krydder, bland deigen godt sammen.
Det kan være lurt å ha en kopp med vann slik at en kan dyppe skjeen i, det vil da bli lettere å arbeide med å forme kakene.
Form kakene og steik de på sterk varme på begge sider, skru deretter ned platen og lar kakene surre videre i 5-7 minutter, snu kakene av og til.
Jeg hadde soyafløte som måtte brukes opp, og da måtte jeg se hvordan det ville fungere med tyttebærsyltetøy i sammen med hamburgeren. Det ble
Jeg pisket soyakrem, men bruk gjerne vanlig krem, rømme, yoghurt eller lignede.
2 ss pisket fløte
2 ss tyttebærsyltetøy
Bland lett sammen og ha det opp på burgeren ved servering.
Båtpoteter er bare snadder til.
Jeg hadde smørdampede gulerøtter og squash til.
Å det så kjempegodt ut
Nydelig anrettet 
Lisbeth Pedersen: Tusen takk